Sjenica: Druga javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a

Druga javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a održana je u Sjenici. Naredne javne rasprave biće i Zrenjaninu i Beogradu.

U organizaciji Programskog saveta RTS-a u Sjenici je održana druga javna rasprava o programskim sadržajima, sa primedbama, sugestijama, pohvalama i kritikama gledalaca, kako bi pod lupom javnosti, RTS na najbolji način iskoristio svoj kreativni i tehnološki potencijal. Javne rasprave održaće se i u Zrenjaninu i Beogradu.Izjave: Hazba Mujovića i Milivija Pavlovića

“Mi imamo mnogo toga da pokažemo, da prikažemo, divna je priroda, prirodne lepote su takve da svake godine imamo mnogo veći broj turista. Sjenica je veoma aktivna u projektima EU i u mnogim drugim stvarima i Sjenica ide napred, od nerazvijene palanke idemo ka razvijenijoj manjoj varošici”, kaže Hazbo Mujović, predsednik Opštine Sjenica.

“Nas su toplo primili, ali smo ozbiljno shvatili činjenicu da ovaj grad i okolna mesta treba da budu prisutni u programima Radio-televizije Srbije i po drugim relevantnim vestima”, navodi profsor dr Milivoje Pavlović, predsednik Programskog saveta RTS-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *