ŠEŠELJ: Milo Đukanović je jedan od najvećih srpskih izdajnika, još nije razmontiran sistem DPS-a

Potpredsednik Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj, komentarišući u emisji Profil, u produkciji mreže INFO 24 upravo završene izbore u Nikšiću, naglasio je da je njegov utisak da su ti izbori održani u jednoj nesvakidašnjoj atmosferi, shodno i , kako kaže, celoj situaciji koja se dešava poslednjih godinu dana u Crnoj Gori.

Iznenađujuće je to, kaže Šešelj, da uprskos činjenici da se vlast u Crnoj Gori promenila, i dalje nije razmontiran jedan sistem Mila Đukanovića i DPS-a, koji je očigledno i dalje u punoj snazi, naglašava Šešelj i dodaje.

– Kada kažem sistem, mislim na jednu mrežu kupovine glasova, pretnji i ucena, a uz celu antisrpsku kampanju, koja je izuzetno poznata u Crnoj Gori, gde se predstavlja da, ukoliko u Nikšiću izgubi Đukanović, da je to u stvari neki osvajački pohod iz Srbje i da će Srbija pa porobi Crnu Goru. Iako rezultat koji je ostvarila koalicija oko Demokratskog fronta nije možda ono čemu su se ljudi u Srbiji nadali, ali za to postoji više faktora. Pre svega, zato što je vlast u Crnoj Gori na neki način marginalizovala Demokratski front, jer to je jedna grupacija stranaka koje pre svega predstavljaju Srbe u Crnoj Gori. Oni su upravo jedna izuzetno ugrožena grupa – izjavio je Aleksandar Šešelj.

INFO 24 / Novosti / Foto: V. N.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *