Selaković: Borba za slobodu nam je pokazala važnost sloge

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković poručio je danas u Nišu, na otvaranju izložbe “Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“, da iz srpske istorije treba da naučimo da je u borbi za državnost i slobodu najvažnija sloga.

U govoru na otvaranju izložbe Ministarstva odbrane, koja je posle Beograda preseljena u Niš, Selaković je zahvalio mandataru za sastav nove Vlade i aktuelnom ministru odbrane Milošu Vučeviću, zbog toga što je ta izložba posle glavnog grada otvorena u nekadašnjoj “ratnoj prestonici Srbije, gradu Nišu”.

“Ima neke simbolike danas u ovom našem okupljanju. Kada svega tri dana nakon imenovanja za mesto mandatara za sastav nove Vlade, on (Miloš Vučević), koji je iz Novog Sada, odluči da prvi grad gde će se izložba otvoriti, posle Beograda bude Niš, mislim da to dovoljno govori o poštovanju i požrtvovanosti našeg ministra odbrane prema ratnoj prestonici Srbije. Pametnom je dovoljno da neke pouke iz toga izvuče”, poručio je Selaković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *