Selak: SPS i u narednoj godini uz svoj narod

Upitan da prokomentariše godinu na izmaku i iznese svoja očekivanja za narednu, lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak uvereva da će u fokusu delovanja SPS-a i u narednom periodu biti prvenstveno građani i borba za bolje i pravednije društvo.

“Protekla godina je bila uspešna za Socijalističku partiju Srpske. Prvi put smo nastupili na Opštim izborima, samostalno, uvereni u svoju snagu i članstvo, te smo postali parlamentarna partija. Pokazali smo da je SPS perspektivna politička organizacija koja će bežiti rast i uspehe u godinama pred nama”, poručio je predsednik SPS-a.

Socijalistička partija Srpske će u trenutnom mandatu biti zastupljena u Narodnoj skupštini sa tri narodna poslanika, dok u Veću naroda imaju jednog delegata.

“Politike koje zagovaramo uvek na prvo mesto stavljaju naše građane, poštene i radne ljude, kojima smo dužni obezbediti sigurno okruženje, posao i ostvarivanje garantovanih prava. Svim raspoloživim sredstvima ćemo se boriti za ekonomski napredak i socijalnu pravednost u društvu”, jasan je Selak.

“Iako nas čekaju teška vremena, ekonomski nepredvidiva i bezbednosno izazovna, verujem u snagu Republike Srpske, koja će se izboriti sa svim izazovima ako budemo dovoljno mudri i složni”, zakučio je lider SPS-a.

Selak je svim građanima Republike Srpske poželio mnogo zdravlja, ličnih i profesionalnih uspeha u narednoj godini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *