Selak nakon napada na srpsku decu u Sarajevu: Zbog čega mrzite decu?

Nakon incidenta koji se desio u subotu u Sarajevu i napada na srpsku decu i njihove roditelje, lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak, osudio je ovaj huliganski čin i izrazio žaljenje što Sarajevo još uvek živi u prošlim vremenima, zadojeno mržnjom.

“Na veliki pravoslavni praznik Srbi ponovo trpe torturu. U Sarajevu je nožem uboden Srbin, a mladim fudbalerima vršnjaci su skandirali: “Ubij Srbina”! Ovakvi napadi na srpsku decu, uzorne sportiste, su neshvatljivi u dvadeset prvom veku svim civilizovanim ljudima. Pitamo se svi, zbog čega mrzite decu?” Izjavio je Selak.

“Nakon ranjavanja srpskih mladića na Kosovu i Metohiji, ovo je još jedan u nizu srbomrzilačkih incidenata koji moraju bez odlaganja biti rasvetljeni, a počinioci najstrože kažnjeni! Ovaj događaj je samo još jedan dokaz da su Srbi sigurni i slobodni samo i kada su svoji na svome”, jasno poručuje lider SPS-a.

Predsednik SPS-a pozvao je nadležne institucije da pod hitno reaguju kako bi istražili i rasvetlili ovaj događaj iz Sarajeva, koji je uznemirio regionalnu javnost.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *