Sekulović: Sekunde me delile od smrti

Samo sam čudom ostao živ kada se Sergej Trifunović u punoj brzini zakucao u moj fijat stilo, rekao je za Informer Srđan Sekulović, koga je u noći između subote i nedelje na auto-putu za Novi Sad džipom audi Q2 udario lider Pokreta slobodnih građana.

Sekulović tvrdi da su ga sekunde delile od sigurne smrti, da se Trifunović posle sudara ponašao čudno i da sumnja da je bio drogiran. Sekulović takođe navodi i da ga je Trifunović izvređao kada je pokušao da se s njim dogovori o naknadi štete.

Srđan Sekulović nije ni sanjao da će ga poziv prijateljice da je vrati kući iz noćnog provoda umalo koštati života. U noći između subote i nedelje krenuo je po nju u Staru Pazovu s namerom da je doveze do Batajnice. Kako kaže, vozio je srednjom trakom novosadskog auto-puta brzinom od oko 80 kilometara na sat, kada je primetio da mu se neko vozilo ogromnom brzinom približava. Umesto da ga obiđe levom trakom na u tom trenutku pustom auto-putu, vozilo je udarilo direktno u njegov automobil.

Sekulović kaže da je Trifunović želeo da se nagode, ali da je on insistirao da se pozove policija, koja je, kao i hitna pomoć, došla posle desetak minuta.

Sekulović tvrdi da Trifunović nije ispoštovao dogovor s njim u vezi s naknadom štete, i da je umesto toga od glumca i lidera Pokreta slobodnih građana dobio salvu uvreda.

Doktori su konstatovali da Sekulović ima napuknuće kičmenog pršljena i povredu vrata i da mora da miruje 15 dana. Sekulović koji je profesionalni vozač ističe da za to vreme neće moći da radi i da nema drugih sredstava za život i izdržavanje porodice.

INFO 24 / Foto: Print screen TV IN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *