Sasatanak o sudbini “Budimke”

Predsednik opštine Požega, Đorđe Nikitović je sa saradnicima, primio predsednika Nadzornog odbora kompanije ITN, Dragana Markovića,  direktora ove kompanije Veru Marković i njihove saradnike, koji su ovih dana postali vlasnici požeške “BUDIMKE”.

U razgovoru je bilo reči o mogućnostima pokretanja proizvodnje u Budimci odnosno o tome šta sve treba preduzeti da bi do toga došlo. Sve što lokalna samouprava može da učini – učiniće to u najkraćem mogućem roku, rekao je predsednik opštine Đorđe Nikitović.

“Pokretanje proizvodnje u Budimci ima višestruk značaj: od zapošljavanja građana u ovu kompaniju, preko sigurnosti kod poljoprivrednika ne samo Požege već čitave Zapadne Srbije a i šire, da će imati sigurnog kupca za svoje voće i povrće, do većeg priliva sredstava u opštinski budžet, što će, sve zajedno, značiti bolji život za sve građane – rekao je prvi čovek požeške opštine nakon sastanka.

Inače, ako sve bude teklo po planu, početak rada pojedinih delova Budimke, može se očekivati u martu ili aprilu mesecu naredne godine.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *