Šapić: U periodu kad je nastala ova fotografija, život Aleksandra Vučića bio je ugrožen na način na koji niko od nas, osim njega i još par ljudi, nije bio svestan

U periodu kad je nastala ova fotografija, život Aleksandra Vučića je bio ugrožen na način na koji verovatno niko od nas, osim njega i još par ljudi, nije bio svestan.


Sećam se ogromnog obezbeđenja kad sam dolazio u restoran, ali mi tada nije bilo jasno zbog čega ih je toliko.
Danas kada slušamo šta se sve u tom periodu dešavalo i koliko je bio ugrožen njegov život i život svih članova njegove porodice, način na koji se on sa svim tim nosio, ne dozvoljavajući da to utiče na sve važne odluke, aktivnosti i obaveze koje je imao kao predsednik države, deluje prosto neverovatno.


Iako nisam neko ko svako malo mu daje javnu deklarativnu podršku, jer smatram da ako sam tu gde sam, da se to podrazumeva i da davanjem stalne javne podrške samo obesmišljavam i banalizujem važnost tog samog čina, imam ogromnu ljudsku potrebu da to sada uradim.


Pritisak i stalna pretnja za goli život, kroz koji prolazi cela njegova porodica, a pre svega on poslednjih nekoliko godina i čelik bi istopili, a ne ljudsko biće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *