Šapić: Škola “Svetislav Golubović” biće škola po najvišim standardima

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas radove na rekonstrukciji i dogradnji Osnovne škole “Svetislav Golubović Mitraljeta” u zemunskom naselju Batajnica, koja će, kako je rekao, ukoliko ne bude bilo većih problema u toku građevinske zimske sezone, sigurno biti spremna za sledeću školsku godinu.

Šapić je rekao da se tek sada ulazi u ozbiljnije radove i da deca već drugu godinu ne mogu da se vrate u svoju školu, te istakao da stanovnici Batajnice zaslužuju punu informaciju o razlogu za to, kao i o tome šta može sada da se uradi kako bi se posao priveo kraju.

Po hitnom postupku nova javna nabavka za radove u Batajnici

Gradonačelnik Beograda izjavio je danas da će nova javna nabavka za završetak radova na izgradnji saobraćajnica Nova 17 i Nova 47 u Batajnici biti raspisana po hitnom postupku, objasnivši da radovi nisu završeni tokom leta jer je bilo objektivnih problema pošto je izvođač zbog blokade firme napustio gradilište.

Šapić je precizirao da je izvođač radova uveden u posao u aprilu 2021. godine, s rokom završetka radova do februara 2022. godine.

Na proleće rekonstrukcija Glavne ulice u Zemunu

Šapić je najavio danas da će na proleće sledeće godine početi velika rekonstrukcija Glavne ulice u Zemunu i da će radovi trajati nešto manje od jedne godine.

Gradonačelnik je rekao da je rekonstrukcija Ulice kneza Miloša veliki projekat koji iziskuje čak dvogodišnje radove i da trenutno ne može da kaže kada će se početi sa tim radovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *