ŠAPIĆ OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE: Opština Grocka dobija multifunkcionalnu sportsku halu i ozbiljan sportski kompleks sa terenima i bazenom

ALEKSANDAR Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda obišao je danas radove na završetku sportske hale u Grockoj.

– Kada smo prošle godine odvajali novac za kapitalne projekte cilj nam je bio da u opštini Grocka napravimo ozbiljan sportski kompleks koji će moći da zadovolji potrebe čitave Grocke, pre svega, mladih ljudi koji se bave sportom. Obišli smo radove, hala bi trebalo da bude završena za četiri do pet meseci. U svakom slučaju, važno je da se zna gde odlaze sredstva koje Grad opredeljuje za ovakve kapitalne projekte. Na prostoru iza hale u planu je da se naprave sportski tereni i bazen, koji će biti finansirani od strane Grada, iako nas je trenutno usporio Privremenoi organ i privremeno finansiranje, nadamo se da će nakon 2. juna i to da se sredi. Ono što je najvažnije je da će Grocka dobiti reprezentativnu, multifunkcionalnu sportsku halu u kojoj će se održavati različite sportske manifestacije, a imaće i sertifikate FIBA, pa će tu moći da se organizuju i međunarodna takmičenja – istakao je Šapić i dodao:

– Nadam se da ćemo doći na jesen da otvorimo sportsku halu i da ćemo do tada već uveliko imati završeni projekat za izgradnju bazena i sportskih terena. Kada se završe hala i projekat izgradnje pomenutih terena i bazena, moći ćemo da krenemo u izgradnju budućeg lepog sportskog kompleksa koji se nalazi na prelepoj lokaciji, ovde uz reku. Siguran sa da ćemo za godinu-dve dana, kada hala već uveliko bude u upotrebi, moći da se pohvalimo sportskim kapacitetima, koje će koristiti, pre svega mladi iz Grocke, ali i svi drugi koji ovde budu dolazili – rekao je on.

One thought on “ŠAPIĆ OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE: Opština Grocka dobija multifunkcionalnu sportsku halu i ozbiljan sportski kompleks sa terenima i bazenom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *