Šapčani će u subotu, 3.oktobra ponovo na birališta

Šapčani će u subotu, 3.oktobra ponovo na birališta. Kako se nadaju poslednji put,kada je reč o ovim izborima. Naime, bivši gradonačelnik Nebojša Zelenović uporno je odugovlačio izborni proces kako bi što duže držao vlast, ali, kažu upućeni i kako bi uništio dokaze o svim kriminalnim radnjama za koje bi mogao da odgovara kad vlast prepusti Srpskoj naprednoj stranci, koja je ubedljivi pobednik izbora.

Kako se saznaje, srpski naprednjaci apelovali su na svoje birače i sve građane sa pravom glasa, upisane u birački spisak na pet mesta na kojima se ponavljaju izbori, da se u subotu 3. oktobra pridržavaju svih mera koje je propisala Gradska izborna komisija, uključujući i upotrebu telefona na biračkim mestima.

Kako se saznaje, veoma je važno da se izbegne svaka mogućnost da na bilo kom od pet biračkih mesta izbori budu ponovljeni, jer je vreme je da se izborni proces završi, kako bi Šabac počeo ubrzano da se razvija, a Šapčani počeli da žive bolje.

Zato su, kako se saznaje, apelovali i na svoje članove i birače da ne nasedaju na provokacije Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića koji manipulišući izbornim procesom žele da razvlače izbore samo da ne bi predali vlast pobedniku izabranom po volji naroda- Srpskoj naprednoj stranci.

Šapčani sa kojima smo razgovarali, zgroženi su svim manipulacijama Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića i, kako kažu, jedva čekaju da im vide leđa i počnu da žive u Šapcu bez kriminala, sumnjivih poslova i laži.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet