Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac smatra da je direktnom krivicom Nebojše Zelenovića stvorena potreba za aktiviranjem privremene bolnice u Ekonomskoj školi u Šapcu.

Podsećamo, Zelenović je taj prostor pripremao i hvalio se kako Šabac ima privremenu bolnicu u trenutku kada to uopšte nije bilo potrebno i kada Šabac nije bio žarište.

Nažalost, pošto se tri puta oglušio o upozorenja Gradskog zavoda za javno zdravlje da pooštri mere u gradu zbog loše epidemiološke situacije i pošto je uprkos tim upozorenjima, organizovao javne događaje u gradu, uključujući i sednicu Glavnog odbora Demokratske stranke, Zelenović je sada dočekao da primi pacijente u Ekonomsku školu.

Jasno je i da je lično doprineo situaciji u kojoj su potrebni dodatni bolnički kapaciteti. Jasno je i da ga zbog toga ne peče savest. Sramno je što se svojim katastrofalnim učinkom i činjenicom da je od Šapca napravio žarište virusa, Zelenović sada još i razmeće oduševljen što će se pacijentima puniti Ekonomska škola.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac, kojoj se građani neprestano obraćaju za pomoć, nemoćni pred bahatošću bivšeg gradonačelnika, koji ne želi da napusti vlast, zahteva od Nebojše Zelenovića da svojim neodgovornim delovanjem prestane da urušava zdravlje naroda. Njegov odlazak sa vlasti nije više pitanje politike, već očuvanja fizičkog zdravlja.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *