Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu snažno podržava predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Učestali napadi na Danila, starijeg sina predsednika Vučića, slika su jada i bede onih koji nemaju drugi politički stav osim mržnje prema neistomišljenicima.

Pošto ne mogu da pokolebaju Aleksandra Vučića, pomislili su da će udarima na ono što je najsvetije svakom roditelju onemogućiti predsednika Srbije da upravlja našom državom. Zato su se zverski uvredama, pretnjama i lažima ustremili na Danila Vučića kako bi povredili njegovog oca.

U vremenu globalne krize, Srbija pobeđuje. U trenucima kada i moćnije države posustaju pod pritiscima pandemije, naša zemlja pokazala je kako se bori za svoj narod. Sposobnost predsednika Aleksandra Vučića da obezbedi vakcine, doprineli su da je Srbija udarna vest u svim svetskim medijima.

Nažalost, nekome to ne odgovara. Tužno je da su to ljudi sa kojima živimo, koji su deo našeg društva. Dok se ceo svet ugleda na našu državu, dok hvale predsednika Srbije, među nama ima i onih koji po svaku cenu žele da nam bude loše.

Građanima Srbije, čak i onima koji su bili politički neopredeljeni, sada su jasne prave namere tobožnjih boraca za demokratiju. Ovi “borci” su najobičniji lažljivci koji ne prezaju da udare i na decu.

Takvi napadi su teški i bolni za svakog razumnog čoveka. Ipak, predaja nije opcija!

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *