Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu najoštrije osuđuje nove pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Bezumna kampanja usmerena prema državnom vrhu sve je učestalija i bezumnija, a moramo da primetimo da, nažalost, u ovome kao podstrekači učestvuju i pojedini mediji.

Pod slobodom govora ne podrazumeva se govor mržnje i poziv na linč i ubistvo. Ovakve stvari ne smeju se tolerisati u našem društvu i apelujemo na nadležne da hitno procesuiraju one koji to čine. Aleksandar Vučić legitimno je izabrani predsednik Srbije, a pretnje Vučiću direktna su pretnja i državi.

Pozivamo sve one koji se ne slažu sa politikom države i politikom Srpske napredne stranke da svoje nezadovoljstvo iskažu ukazivanjem na to šta smatraju da je pogrešno. Srpska napredna stranka prihvata kritiku, ali pod kritikom ne podrazumevamo prostakluke, iscrtavanje mete na telu predsednika države i jezive poruke upućene njegovoj deci.

Srpska napredna stranka podseća da se vlast dobija na izborima. Svako ko smatra da je politika naše zemlje u proteklih osam godina pogrešna, neka izađe sa svojim programom i neka osvoji poverenje birača. Pretnje i nasilje nad neistomišljenicima neprihvatljivi su u svakom demokratskom društvu. Stoga, još jednom apelujemo na nadležne da reaguju i sankcionišu ovakve pojave.

INFO 24 / GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet