Sandra Božić: Država istrajna da se izbori sa korupcijom, kriminalom, i sa organizovanim kriminalom

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić rekla je da je država istrajna da se izbori sa korupcijom, kriminalom, i sa organizovanim kriminalom.

Nakon hapšenja predsednika beogradske opštine Palilula Aleksandra Jovičića, Božić je istakla da je to samo još jedna u nizu akcija, jer borba protiv organizovanog kriminala ne prestaje.

“Od najokorelijih kriminalnih grupa sa kojima se država izborila pa sve do onih koji su upravo u redovima Srpske napredne stranke, ovo nije nikakvo iznenađenje, u smislu, da se ovo dešava prvi put. Podsetiću vas da je pre izvesnog vremena uhapšen i predsednik opštine Arilje, kao i bivši predsednik opštine Prijepolje. Oni su svi nažalost iz Srpske napredne stranke, ali to upravo i govori da vas partijska knjižica neće zaštititi”, rekla je Božić.

Božić je prokomentarisala takođe Vuletićevu izjavu da pravi svoju stranku da bi se zaštitio.

“Vuletić pravi svoju stranku kako bi mogao da prikrije svoju pedofiliju tako što će napraviti svoju stranku i onda se braniti time da Srpska napredna stranka vrši politički progon”, naglasila je Božić.

“To je receptura kojoj pribegavaju mnogi iz bivšeg režima poput Dragana Đilasa, Marinike Tepić. Ali suština jeste u tome da je upravo u prethodnom vremenu taj kriminal procvetao, i upravo su tada čelni ljudi na nivou države, oni koji su vodili ovu državu bili alfa i omega tog kriminala”, rekla je Božić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *