Samo napred

Ne treba dozvoliti da dođu ponovo na vlast oni koji su otimali i krali od države i građana Srbije.

Imali su svoju šansu a svi vrlo dobro znamo kako su je iskoristili. Pored klasičnog lopovluka, imali smo niz korupcionaških afera i zločinačkih privatizacija od kojih su samo imali koristi danas bogati pojedinci.
Meni je pored moje porodice Srbija na prvom mestu. Moja obaveza kao nekog ko se bavi politikom da dam svoj ogroman doprinos koliko je to u mojoj moći da se ološ i bitange ne vrate na vlast.

Najbolji način da se spreči njihov povratak na vlast posle predstojećih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora, koje očekujemo 26. aprila ove godine, su prestojeći izbori. Taj dan Srbija će da bira između dva puta.
Jedan put je davanje ponovnog poverenja aktuelnoj vlasti predvođenoj Aleksandrom Vučićem, koje podrazumeva nastavak borbe za bolju budućnost Srbije i njenih građana.

Drugi put je davanje saglasnosti za dolazak na vlast onih koji su prokockali svoju šansu koju su imali, a koje predvode pojedini tajkuni i političari, koji su na štetu građana postali multimilioneri i koji su predmet brojnih istraga i sudskih procesa zbog svojih korupcionaških akcija. Zato Srbija mora da izabere put Aleksandra Vučića za bolju budućnost. Ja biram put koji zovem “SAMO NAPRED”. Samo napred u bolju budućnost predvođenu predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Predstojeći izbori su jedni od najbitnijih izbora u novijoj srpskoj istoriji.
Ne samo kada je u pitanju republički nivo nego i kada je u pitanju severna srpska pokrajina – Vojvodina, kao i sve lokalne sredine gde se očekuju izbori.

Bitno je odbraniti vlast od onih koji nam ne žele dobro. Bitno je i osvojiti vlast tamo gde smo bili opozicija. Vreme će pokazati ko je u pravu a ko ne. Moje mišljenje zasnovano na činjenicama je da sam u pravu kada kažem da treba izabrati prvi put, to jest put predvođen Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom kao vodećom strankom vladajuće koalicije.
Interes većine poštenih i čestitih građana Srbije, koji vole svoju zemlju je da se nastavi sa dobrim reformama, sa gradnjom novih saobraćajnica, fabrika, škola, vrtića, bolnica, privrednih, verskih, sportskih, kulturnih i svih drugih neophodnih objekata.

Interes većine poštenih i čestitih građana Srbije je da se nastavi odlična spoljna politika Srbije i borba za nacionalne i državne interese, kao i briga o Srbima gde god živeli i briga o svim građanima koji poštuju Ustav naše države i vole našu otadžbinu.

Interes većine poštenih i čestitih građana je mirno spavamo u uređenoj državi i da gledamo nasmejana lica i naše dece i naših penzionera i svih generacija, koji će uživati u životu u našoj Srbiji.

Volimo našu Srbiju!
Volimo bolje sutra!

Poštujmo naše pretke i borimo se za naše potomke!aprila Srbija bira!
I ne samo Srbija nego i sve beogradske opštine, sve vojvođanske opštine, kao i naša zapadna i istočna i južna Srbija. Borimo se za interes naših poštenih i čestitih građana!

Bilo da je reč o Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili Čačku, Zrenjaninu, Subotici, Vranju, Leskovcu, Užicu ili Vračaru, Zemunu, Čukarici, Obrenovcu, Novom Beogradu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu i Pirotu.

Ne dozvolimo da preuzmu vlast oni koji niti imaju program od interesa za državu i narod nego imaju plan samo kako da napune svoje džepove.
Podržimo Vučića! Podržimo Srbiju! Podržimo sigurnu i bolju budućnost Srbije! Pred nama je jako bitan period. Borba za naš narod nije samo u Srbiji, već i u regionu bilo da je reč o Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Čuvajmo naš narod na Kosmetu i u Republici Srpskoj. Da bi sve to moglo potrebna je stabilna, državotvorna i poštena vlast u Srbiji. Danas vlast u Srbiji to jeste. Tako treba da i ostane. Ali od naroda zavisi. Ja sam optimista, ali se ne smemo nikako opustiti.

Kobci iz pojedinih stranih centara moći i domaćih tajkunsko-kriminalnih klanova vrebaju svaku priliku i imaju jedinstven i jasan interes. Žele slabu Srbiju! Žele Srbiju na kolenima!

Nisu nam preci ostavili Srbiju da je predamo tek tako. Srbija je i majka i otadžbina. Moramo je sačuvati! To je naša obaveza! Predstojeći izbori su jedan u nizu narednih testova.

Idemo samo napred!
Živela Srbija!

Dr Uglješa Mrdić

INFO 24 / Embargo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *