Ruska Federacija izuzetno zadovoljna saradnjom sa MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o nastavku saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Ruske Federacije.

Ministar Vulin je istakao da su odnosi Republike Srbije i Ruske Federacije čvrsti i jaki, baš kao i odnosi dvojice lidera Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

Ministar Vulin je kazao da je Srbija zahvalna Rusiji na principijelnom stavu o nepriznavanju lažne države Kosovo i poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Ministar Vulin istakao je da policijski službenici dve zemlje mogu mnogo da nauče i da steknu nova iskustva  kroz zajednički rad.

Ambasador Bocan-Harčenko pohvalio je dosadašnju saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i istakao da se ona produbila i da nikada nije bila na ovako visokom nivou, što je od izuzetnog značaja za bezbednost i Republike Srbije i Ruske Federacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *