Robert O'Brajen retvitovao Vučićev tvit

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Robert O“Brajen retvitovao je tvit predsednika Aleksandra Vučića u kojem je on naveo da je Srbija zahvalna njemu i specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu, za ključnu ulogu koju su imali u pružanju pomoći u uspostvljanju direktnih letova između Beograda i Prištine.

„Srbija je spremna da nastavi sa još takvih inicijativa, približavajući ljude na Balkanu“, poručio je Vučić u tvitu na engleskom jeziku, nakon što je juče u Berlinu sa kompanijom „Lufthanza“ potpisano pismo o namerama o obnovi avio-linije Beograd-Priština.

Na Vučićevu objavu na Tviteru, reagovao je i Grenel, koji je predsedniku Srbije zahvalio na posvećenosti i prijateljstvu. „Hvala Vam, gospodine predsedniče. Zahvalni smo na Vašoj posvećenosti i prijateljstvu“, naveo je Grenel na Tviteru.

Pismo o namerama potpisano je juče u američkoj ambasadi u Berlinu, u prisustvu ambasadora SAD i specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i američkog savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O“ Brajena.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *