REKONSTRUISAN KRAK ULICE VELjKA RAMADANOVIĆA NA VIDIKOVCU

U Rakovici se intenzivno nastavlja asfaltiranje ulica. Nakon završetka asfaltiranja više ulica u Staroj Rakovici, nastavljeno je sa asfaltiranjem ulica u Kneževcu, zatim u naselju Resnik, Petlovo brdo kao i na Vidikovcu.

Radovi na asfaltiranju kraka ulice Veljka Ramadanovića na Vidikovcu su pri kraju. Radove na inicijativu Gradske opštine Rakovica izvodi JKP “Beograd put” a asfaltira se krak dužine oko 100 metara.

U Rakovici su nastavljeni radovi na asfaltiranju mnogih drugih ulica. Juče su počeli radovi u ulici Dr Aćima Medovića u Resniku, kao i radovi u delu ulice Omladinsko šetalište na Petlovom brdu (od ugla sa ul. Milorada Draškovića do Mrakovičke).

U obe ulice počelo je skidanje starog asfalta, nakon čega će uslediti kompletna rekonstrukcija saobraćajnica koje će na kraju dobiti novi asfalt.

Nekoliko dana ranije počeli su radovi na asfaltiranju dela ulice Prvoboraca u Kneževcu. Asfaltira se trasa do ugla sa ulicom 2. septembra dužine oko 300 metara.

Osim ulice Prvoboraca pri kraju su radovi na asfaltiranju Kneževačke ulice sa kracima, dok su nedavno završeni radovi na asfaltiranju delova ulica Janković Stojana i Stevana Lukovića, dok su novi asfalt dobile i ulice Kraljice Jelene, Mile Dimić i Viševačka u Staroj Rakovici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *