REČI KOJE OPISUJU OVO MESTO: Vrnjačka Banja jedna od najposećeniji turističkih destinacija u Srbiji

Prošle godine Vrnjačka Banja je proslavila svoj jubilej i tim povodom predsenik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović se na zvaničnom sajtu opštine oglasio i podsetio sve građane već pomenutog grada na veliki značaj ovog turističkog mesta.

Naime, Đurović je nagasio da Vrnjačka Banja jedna od najposećenijih turističkih destinacija gde se mnogobrojne ličnosti odmaraju, kao i da je baš ovo mesto poznato po lekovotim svojstvima mineralnih izvora zbog čega posetioci dolaze kako bi popravili svoje zdravstveno stanje. Takođe se zahvalio gostima i posetiocima koji su doprileni razvoju Vrnjačke Banje.

Pismo koje podseća sve stanovnike ovog grada, kao i posetioce aktueno je i dan danas kako bi se Vranjačka Banja svakodnevno razvijala, a gosti vodili računa da ne povrede svu lepotu ovog mesta, ali i učestvovali u postavljanju „kamena temeljca“ za neku novu, još lepšu i moderniju Vrnjačku Banju. Objavljeno pismo Đurovića stoji na početnoj strani sajta opštine Vrnjačka Banja.

Predsednik opštine Boban Đurović

Dragi Vrnjčani, gosti i prijatelji Vrnjačke Banje,

Ove godine obeležavamo vek ipo tradicije našeg turističkog mesta. Mesta u čijim su blagodetima uživali kraljevi, okupljali se glumci, književnici, čuveni lekari, slikari i boemi, njenom Promenadom šetali oficiri i političari. Mesta koje je poznato po lekovitim svojstvima mineralnih izvora i lečenju, ali i koje danas važi za jedno od najreprezentativnijih i najposećenijih turističkih destinacija u zemlji i regionu, sa statusom opštine prve turističke kategorije. Opštine u kojoj se poslednjih godina realizuje nejveći broj investicija.

Ponosni što ovaj veliki jubilej pripada našoj generaciji, želimo da uputimo izraze najveće zahvalnosti svima vama koji ste bili uz Vrnjačku Banju kao njeni verni gosti i prijatelji, i na različite načine doprineli njenom razvoju i afirmaciji, ali i najsrdačniji poziv da i u godini ovako velikog i značajnog jubileja budete sa nama, i učestvujete u postavljanju „kamena temeljca“ za neku novu, još lepšu i moderniju Vrnjačku Banju.

Predsednik opštine
Boban Đurović

Katarina Korać/Raški portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *