Raste cena kapitenske trake Ronalda na humanitarnoj aukciji za malog Gavrila

Kapitenska traka Kristijana Ronalda, koju je na utakmici Srbija-Porugalija bacio izlazeći sa terena nezadovoljan zbog gola koji nije priznat, dostigla je večeras na humanitarnoj aukciji, otvorenoj jutros, cenu od 12.600.010 dinara, a do isteka licitacije ostalo je još dva dana.

Ronaldova kapitenska traka ponuđena je jutros na humanitarnoj aukciji da bi se prikupila pomoć za šestomesečnog dečaka Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije, a za lečenje je potrebno prikupiti oko 2,5 miliona evra, saopštila je jutros humanitarna organizacija “Zajedno za život”.

Ronaldovu traku s trave je pokupio jedan od zaposlenih na stadionu “Rajko Mitić” i odlučio da je donira kako bi se pokrenula humanitarna aukcija.

Ponudu je do večeras u 23 sata pregledalo više od 156.000 posetilaca, a licitiralo ih je 428, dok su se na društvenim mrežama pojavili i predlozi kako bi bilo najbolje da upravo Ronaldo otkupi svoju traku.

Humanitarna aukcija traje do 2. aprila u 9:39, a sudeći po interesovanju i ponudama tokom prvog dana očekuje se da će biti postignuta znatno veća cena od sadašnjih 10.000 evra.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda biće dostupna putem humanitarne aukcije na ovom linku naredna tri dana, a donator koji izlicitira najveću sumu, poneće kući sa sobom definitivno jedan deo fudbalske istorije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet