Rasim Ljajić posetio Divčibare

Rasim Ljajić, predsednik SDPS i koalicioni partner Srpske napredne stranke, na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i na lokalnim i na parlamentarnim izborima, tokom današnje posete Divčibarama, vazdušnoj banji, nadomak Valjeva, izrazio je bespogovornu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste SNS, „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ saopšio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.

Za mene je mnogo teško da kažem nešto afirmativno za bilo kog kandidata koga ne poznajem. Za Lazara Gojkovića mi to nije teško. Upoznao sam ga na Srebrnom jezeru gde smo radili na neki način zajedno na kampu Teodosića. Video sam jednog mladog, energičnog, sposobnog čoveka i kada sam video da je on kandidat za gradonačelnika Valjeva, naprosto sam se obradovao što će Valjevo dobiti jednog čoveka koji je spreman i sposoban da promeni nabolje grad Valjevo i da ga učini dobrim mestom za život – izjavio je Rasim Ljajić.

Zahvalivši se Rasimu Ljajiću na podršci, Lazar Gojković, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva tokom boravka na Divčibarama izjavio:

Divčibare je turistički biser Zapadne Srbije i nas Valjevaca. Na samo stotinak kilometara od Beograda, 40 od Valjeva, 780 m nadmorske visine i vazduhom prepunim joda, idealno je mesto za banjski, sportski i dečji turizam.Zato ćemo uz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ali i našim idejama i projektima vratiti Divčibarama status turističkog mesta na mapi Srbije i pokušati da ga svrstamo u top 5 destinacija u Srbiji. U turizmu vidimo šansu, za sve Valjevce, za svu našu decu!

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *