Radojičić: Radovi u centru gotovi do kraja januara, početkom februara

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio da će radovi na rekonstrukciji centralnih gradskih saobraćajnica biti završeni do kraja januara ili početkom februara i dodao da se pokazalo da je kontrola korisna.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je radove na rekonstrukciji centralnih gradskih saobraćajnica i najavio skorašnji završetak ovog obimnog posla. On je naveo da se pokazalo da je kontrola korisna.

Nemačka poslovica kaže da kontrola mora da bude iznad poverenja, tako da je i u slučaju ovako velikih projekata korisna. U odnosu na prethodni period, brže se radi. Preostalo je oko 2,5 hiljada kvadratnih metara da se završi, a isto toliko je završeno u odnosu na prethodni moj obilazak. Pokušavam da izvršim dodatni pritisak da ovaj deo grada profunkcioniše – istakao je Radojičić za TV Pink.

Gradonačelnik je precizirao da bi prema novom obećanju kompletni radovi trebalo da budu završeni do kraja ovog ili početka sledećeg meseca.

Izveštaj dobijam na dnevnoj bazi, od toga koliko je radnika na terenu do toga šta je urađeno. Oko tri stotine kvadrata poploča se dnevno, uz ostale radove koji prate popločavanje – precizirao je Radojičić.

Radojičić je istakao da se u Beogradu mnogo radi na zadovoljstvo svih nas, dodajući da će i nadalje insistirati na tome da se rokovi poštuju. Samo na taj način moći ćemo da nastavimo ovakvu dinamiku razvoja glavnog grada, poručio je gradonačelnik, najavljujući da će i dalje kontrolisati radove na terenu. Gradonačelnik je naglasio i da trenutno postoji nekoliko značajnih tačaka radova, među kojima su Karađorđeva i Savski trg, te da će svi zajedno davati svoj maksimum kako bi grad dobro funkcionisao i u uslovima obimnih rekonstrukcija.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *