Promocija slovenačkih mesnih specijaliteta na pijaci „Kalenić“

U subotu, 12. juna, sa početkom u  09 časova na pijaci „Kalenić“, biće održana promocija slovenačkih mesnih specijaliteta u okviru Ok festivala -festivala evropskog kvaliteta.

Posetioci pijace „Kalenić“ će pored nabavke svežih i visokokvalitetnih proizvoda biti u prilici da zbog velikog interesovanja, ponovo degustiraju mesne proizvode iz Slovenije koji nose oznaku Zaštićeno geografsko poreklo, poput kraškog pršuta, kranjske kobasice i drugih.

Ekonomsko ineresno udruženje mesne industrije Slovenije odlučilo je da promociju slovenačkih nacionalnih specijaliteta organizuje upravo na jednoj od beogradskih pijaca, jer su pijace svojevrsni brend, ali i značajna karika i u plasmanu autentičnih proizvoda.

JKP „Gradske pijace“ neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima i podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

Besplatne degustacije, ukusne nagrade i muzički program očekuju Vas na Kalenić pijaci u subotu 12. juna  sa početkom u  09 časova !

Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *