PROMOCIJA KRANjSKE KOBASICE NA ZEMUNSKOJ PIJACI

U subotu, 29. maja od 09 do 16 sati na pijaci “Zemun”, na platou ispred  “Žitnog kantara”, biće održana promocija kranjske kobasice.

Promocija slovenačkog nacionalnog brenda, kranjske kobasice, deo je projekta „Ukusi Evrope“ čiji je cilj promocija poljoprivrede i evropskih šema kvaliteta, što kranjska kobasica i jeste, jer nosi i evropsku oznaku kvaliteta Zaštićeno geografsko poreklo.

Organizator „Promo House“ odlučio se da promociju slovenačkog nacionalnog specijaliteta organizuje upravo na jednoj od beogradskih pijaca, zemunskoj, jer su pijace svojevrsni brend i mesta koja naši sugrađani rado posećuju radi nabavke svežih i visokokvalitetnih proizvoda, ali i značajna karika i u plasmanu autentičnih  proizvoda.

JKP „Gradske pijace“ omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje.

JKP „Gradske pijace“ neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima i podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Promocija kranjske kobasice,  pijaca Zemun subota,  29. maj od 09 do 16 sati. Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *