Proglašena lista Srpske napredne stranke u Čajetini, pod brojem 2

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Čajetina predao je izbornu listu za lokalne izbore, koju je Opštinska komisija usvojila, i nalaziće se na mestu broj 2 na glasačkom listiću. Prvi na listi čajetinskih naprednjaka je Nedeljko Spasenić, a pored njega je još 30 kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini.

“Srpska napredna stranka će na izbore u Čajetini izaći u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom i to sa nazivom liste Aleksandar Vučić – za našu decu. Naša koalicija u Čajetini na ove izbore izlazi sa listom ozbiljnih i odgovornih ljudi od kojih većina ima velikog iskustva u javnom poslu, imamo dosta privatnika, poljoprivrednika, na listi su i tri doktora što pokazuje da SNS u Čajetini uživa podršku svih slojeva društva. Želimo pobedom na izborima 26. aprila da trasiramo novi pravac mudre politike koju će opštinu Čajetina držati na stabilnom kursu dobre saradnje sa centralnim republičkim organima”, kaže za Info 24 Đorđe Dabić, koji se nalazi na visokom sedmom mestu na republičkoj listi za narodne poslanike.

On dodaje da je mnogo posla koji je pred njima i da će u kampanji imati zadatak da svima objasne koliko je važno promeniti dosadašnji kurs politike koju sprovodi aktuelno opštinsko rukovodstvo.

“Čajetina zaslužuje projekte sa republičkog nivoa, zaslužuje veća ulaganja u turizam i poljoprivredu i mi iz Srpske napredne strane smo spremni da se posvetimo u potpunosti realizaciji ovih ciljeva kako bi ostvarili sve vizije koje imamo kada je reč o razvoju privrede u Čajetini. 26.aprila verujemo da će naši birači doneti ispravnu odluku i dati svoj glas za listu Aleksandar Vučić – za našu decu kako na republičkom tako i na lokalnom nivou”, naglasio je Dabić.

Za INFO 24 iz Čajetine, Nada Dželebdžić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *