Prodaja stanova u novoj zgradi BW počinje 18. septembra

Prodaja stanova u novoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront, BW Quartet, počinje u petak, 18. septembra u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, najavio je Belgrade Waterfront.

Sedamnaesta stambena zgrada Belgrade Waterfront-a smeštena je u Park distriktu, prepoznatljivom po zelenilu Savskog parka, dok je, sa druge strane, okrenuta ka Savskoj ulici i Palati pravde.

U okviru zgrade BW Quartet su 232 jednosobne do četvorosobne moderne stambene jedinice, a u njenoj blizini su svi rekreativni, kao i zabavni sadržaji.

„Činjenica da u prodaju puštamo već sedamnaestu zgradu u okviru projekta pokazuje da već ostvarujemo viziju kreiranja savršenog mesta za sve životne uloge – poslovne, društvene, rekreativne i porodične“, kaže generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

Osim benefita koje pruža prisustvo zelenila u urbanom gradskom okruženju, prednost koja BW Quartet čini atraktivnom je što će se Kula Belgrade, budući simbol prestonice i Galerija Belgrade, najveća šoping, gastro i zabavna destinacija u regionu koja se uskoro otvara, nalaziti na samo dva minuta šetnje, navode u toj kompaniji.

Kako je saopšteno, na dan početka prodaje, 18. septembra, za sve zainteresovane da posete Prodajni centar Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi ili da se registruju na sajtu belgradewaterfront.com, tog dana na raspolaganju će biti najbolji izbor stanova i najpovoljniji uslovi.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *