Prljava kampanja i klevetanje političkih neistomišljenika na Zelenovićev način

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac sa žaljenjem konstatuje da je Nebojša Zelenović, kampanju za predstojeće izbore u Šapcu počeo iz Brisela i to opet pljuvanjem po sopstvenoj zemlji i narodu.

Do juče je Zelenović u istom tom Briselu tvrdio da će izbore bojkotovati, ali o tome koliko nema stida, svedoči činjenica da sad objašnjava zašto na izbore izlazi, kao da nikad nije ni tvrdio suprotno, i to baš u tekstu za briselski Euroaktiv.

Da je i sam sebe sludeo kontradiktornim stavovima u vezi sa izborima jasno je svima osim njemu samom. Naime, iako na izbore izlazi, on u tekstu tvrdi da za to nema uslova, za šta mu je argument spuštanje izbornog cenzusa.

Treba li da podsećamo Zelenovića da upravo spuštanje cenzusa najviše odgovara tzv. malim strankama, osim ako nisu toliko male, kao njegova, da im čak ni nizak cenzus ne može pomoći da se izbore za svoje predstavnike u parlamentu?

U odsustvu programa i dobrih rezultata, Zelenoviću u pokušaju da zadrži vlast u Šapcu, očigledno ostaje samo jedno- prljava kampanja i klevetanje političkih neistomišljenika, ne samo u zemlji, nego i u inostranstvu. Kada se na to doda sve što je u proteklom periodu svoje vlasti uradio u Šapcu, uključujući i krađu novca iz gradskog budžeta, Zelenović treba da zna da nema u svetu tog cenzusa ni izbornih uslova, koji bi njega uveli u parlament.

Shvatiće to već krajem aprila, kad narod da svoj glas, a Srpska napredna stranka počne pobedničko slavlje.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *