Privode se kraju radovi na uređenju centra Dobrinaca

U cilju ravnomernog razvoja seoskog i gradskog područja, infrastrukturni radovi koordinirano se izvode na celoj teritoriji rumske opštine.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i zamenica Biljana Popović Jovanović posetile su danas Dobrince gde se u centru sela privode kraju radovi na uređenju platoa ispred zdravstvene ambulante, zgrade mesne zajednice i vrtića „Poletarac”.

Predsednica Ćirić je istakla da je sa saradnicima obišla sve mesne zajednice, te da su u razgovoru sa građanima određeni prioritetni projekti čiju realizaciju finansira Opština Ruma.

Slušamo šta je to građanima najbitnije u njihovoj mesnoj zajednici. Tako smo ovde u Dobrincima prošle godine asfaltirali dve vazne ulice u selu, uredili mrezu atarskih puteva, renovirali fiskulturnu salu u okviru škole. Sada završavamo uređenje platoa ispred seoske ambulante i asfaltiramo autobuska stajališta takođe na sugestiju građana i mislim da su meštani zadovoljni”, izjavila je predsednica Ćirić.

Predsednica Ćirić i zamenica Popović Jovanović iskoristile su današnju posetu Dobrincima da obiđu i seosku ambulatnu i razgovaraju sa zdravstvenim radnicima, ali i građanima šta je to potrebno učiniti da se nivo uslova za pruzanje adekvatne medicinske pomoći podigne na još viši nivo.

„Nastojaćemo da ove godine krenemo i u projekat sanacije ambulante, da renoviramo krov, promenimo stolariju. Tu je pored i zgrada mesne zajednice i objekat predškolske ustanove „Poletarac”, gde takođe treba renovirati krov. Uz školu ovo su vazna mesta za društveni zivot sela, stoga je centar prioritetna lokacija za uređenje, a potom ćemo nastaviti i druga ulaganja u zavisnosti od potreba meštana”, istakla je predsednica Ćirić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *