Prezentacija BVK na Sajmu i Forumu voda

Održana prezentacija na temu razvoja kanalizacionog sistema Beograda i rešavanja problema otpadnih voda na Sajmu i Forumu voda 2019.

Direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” Dragan Đorđević prisustvovao je ovogodišnjem Sajmu i Forumu voda 2019, koji je po jedanaesti put organizovalo Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo. Na regionalnoj manifestaciji učestvuje više od sto kompanija i izlagača iz oblasti vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda iz Srbije i okruženja, a stručnjaci će imati priliku da razmene iskustva iz svakodnevnog poslovanja i prakse.

U okviru ovogodišnjeg Foruma voda Đorđević je održao prezentaciju na temu razvoja kanalizacionog sistema Beograda i rešavanja problema otpadnih voda. Tokom izlaganja najavio je izgradnju kanalizacione mreže na levoj obali Dunava, kao i postrojenja za preradu otpadnih voda „Veliko Selo” čime bi se trajno rešio problem zagađenja Save i Dunava.

Direktor „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” učestvovao je u radu skupštine Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije, koja se svake godine održava u okviru sajma. Tokom zasedanja skupštine diskutovalo se o aktuelnom stanju i izazovima sa kojima se suočavaju sektori vodovoda i kanalizacije, kao i o merama za njihovo prevazilaženje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *