Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, povodom eksplozije u Istanbulu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, povodom eksplozije u Istanbulu. U telegramu se kaže: 

„Poštovani predsedniče, dragi prijatelju, sa uznemirenjem sam primio vest o eksploziji u kojoj su stradali nevini građani, dok ih je veliki broj povređen. I dok sa nevericom gledamo zastrašujuće slike koje su uzdrmale ne samo stanovnike mirnog i gostoljubivog Istanbula, već i ceo svet, delimo tugu sa Vašim narodom, nemi pred prizorima ove tragedije. 

Uveren sam da će se ovaj zločin brzo rasvetliti, kao i da će Vaša zemlja i iz ove nesreće izaći još jača i ujedinjenija. 

U svoje i u ime građana Srbije, izražavam duboko saučešće porodicama poginulih, Vama lično i Vladi Republike Turske, dok povređenima želimo brz i uspešan oporavak“, navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *