Predsednik opštine Gornji Milanovac organizovao novogodišnji koktel za predstavnike medija

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, organizovao je novogodišnji koktel za predstavnike medija i istakao da je to već na neki način tradicija i da će se svake godine viđati na istom mestu ili barem sa nekim drugim, ko bude nasledio njegovu funkciju.

– Mediji i poltika imaju jako bliske veze, bez obzira da li mislimo isto. Jer politika bez medija ne može, a ne mogu ni mediji bez politike. Tako da smo na istom zadatku, da sve ono što radimo bude dostupno javnosti, kao i da sve ono što javnost interesuje preko medija dobije odgovor. Ja sam, generalno, čovek koji je uvek otvoren za medije. Nikad nijedno pitanje nisam odbio, bez obzira da li mislimo isto ili ne. To i jeste najznačajniji deo demokratije, da svako ima pravo na svoje mišljenje i da svako svoje stavove na neki način brani. Godina za nama bila je izuzetno plodonosna, jer smo mnoge infrastrukturne projekte završili, a mnoge druge započeli. U 2020. predstoji nam puno posla kako bi sve ono što smo započeli završili – izjavio je Kovačević.

Kovačević je ovom prilikom istakao da je on uvek dostupan za sva pitanja i informacije od interesa za građane.

Hoću još jednom da vam se zahvalim na odličnoj saradnji u 2019. godini, i da vam garantujem, sa svog mesta, dokle god sam ja predsednik opštine Gornji Milanovac, da ću uvek biti dostupan za svako vaše pitanje, kao što je to bilo i u prethodnom periodu – rekao je Kovačević.

Ovom prilikom on se prisutnim novinarima zahvalio na uspešnoj saradnji u 2019. godini i poželeo da ona posluži kao dobar osnov za još bolju saradnju u predstojećoj godini.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *