Predsednik GO Vračar, Milan Nedeljković: Uskoro olimpijski bazen na Vračaru

Infrastrukturni projekti na Vračaru nastavljaju se i u 2020. kako bi centralna gradska opština postala bolje mesto za život.

Predsednik opštine Milan Nedeljković kaže za Studio B da će pored rekonstrukcije ulica, škola, trgova i obnove fasada stanovnici Vračara uskoro dobiti veliki, olimpijski bazen koji će im biti na raspolaganju tokom cele godine i biće dobro mesto za rekreaciju, ali i organizaciju velikih sportskih takmičenja.

Opština Vračar nastavlja da u komunikaciji sa građanima rešava problem po problem, a samim tim kvalitet zivota u centralnoj gradskoj opštini podiže na viši nivo. U sklopu uređenja ove opštine prve na redu naći će se fasade koje su u velikom broju oronule. U opstini Vračar planiraju da u narednom periodu obnove oko 100 fasada, dok ce radovi na prvih pedeset početi krajem marta.

Pored uređenja fasada i rekonstrukcije brojnih ulica na Vračaru kojima se znatno lakše prolazi, u toj opštini prioritet daju zdravom načinu života i negovanju sportskog duha kod Beograđana.

Ideja da se otvori vrtić u zgradi opštine je pred realizacijom je. Biće tu mesta za oko 300 mališana koji će boraviti u 750 kvadratnih metara opštinskog prostora.

INFO 24

One thought on “Predsednik GO Vračar, Milan Nedeljković: Uskoro olimpijski bazen na Vračaru

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *