Predsednica SO Prijepolje podnela ostavku

Predsednica SO Prijepolje Stana Marković podnela je ostavku na ovu funkciju na današnjoj sednici lokalnog parlamenta, “usled životnih okolnosti”.

Ona se zahvalila na saradnji zahvalila svim odbornicima, članovima opštinskog veća, predsedniku opštine Dragoljubu Zindoviću kao i svim ustanovama i organizacijama sa kojima je tokom ovog mandata srađivala.

“Želela bih da se zahvalim svim građanima, mojim prijateljima, kolegama, koji su me podržavali dugi niz godina, koji su na neki način bili moj vetar u leđa i koji su mi pružali podršku i kada su me neki vrlo često napadali bez razloga. Trudila sam se da u svom poslu budem izuzetno korektna i pravična mada je to ponekad bilo veoma teško”, kazala je Marković.

Ona je izrazila zahvalnost i Srpskoj naprednoj stranci koja je delegirala na mesto predsednika skupštine i naglasila da se nada da ih svojim radom i zalaganjem nije izneverila.

“Ja sam i dalje član SNS i biću to uvek, jer ja nikada ne menjamtim kome pripadam,” kazala je sada već bivša predsednica prijepoljskog parlamenta.

Marković se na kraju zahvalila i svojoj porodici koja joj je kako je kazala, davala snagu kada su je mediji, ali i politički oponenti “provlačili kroz blato ni krivu ni dužnu”.

GZS/Zlatiborske Novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *