Predsednica Narodne skupštine i predsednica Vlade u poseti Subotici

Predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković danas je posetila Suboticu. U razgovoru sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom, ona je rekla da je upoznata sa razvojnim projektima Subotice koji se, na opšte zadovoljstvo svih građana, realizuju željenom dinamikom. I sama se, kako je istakla, na sednicama Narodne skupštine zalagala za pomoć u finansiranju projekata koje sa republičkih instanci znače podršku gradu Subotici.

Gradonačelnik Laban upoznao je Maju Gojković sa stanjem u industijskoj zoni, novim investicijama ali i završetku mnogih projekata koji su stajali u mestu godinama a koje je, kako je istakao, ova gradska vlast odlučna da završi. Razgovaralo se o ulaganjima u Palić, investiranjima u obrazovne i socijalne ustanove i smanjenom procentu nezaposlenosti u odnosu na druge gradove.

Prosperitet Subotice koji nije samo rezultat geostrateškog položaja grada nego pre svega rešenosti gradske vlasti da završi započeto istovremeno stvarajući novo, nije samo slovo na papiru nego realnost koja znači bolji život svih nas, složili su se sagovornici.

Obilazak radova na izgradnji Narodnog pozorišta i akva parka

Ana Brnabić i Bogdan Laban
Ana Brnabić i Bogdan Laban

Zgradu Narodnog pozorišta, koja je u procesu završetka kompletne rekonstrukcije, danas su obišli predsednica Vlade Ana Brnabić i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić u društvu gradonačelnika Subotice Bogdana Labana u obilasku radova na izgradnji akva parka na Paliću.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *