Poseta prvorođenoj užičkoj bebi u 2020. godini

Dečak Jovan je prva beba rođena u Užicu u novoj godini, samo dva minuta posle ponoći. On je treće dete u porodici Rogić iz Bioske, a osim njega otac Ivan i majka Danijela imaju devetogodišnju ćerku Nedu i šestogodišnjeg sina Bogdana.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković i član Gradskog veća Vidoje Drndarević posetili su danas porodicu Rogić i darivali prvorođenog Užičanina u 2020. godini.

„Uvek smo srećni kad dolazimo u posetu našem prvorođenom sugrađaninu, i naravno drago mi je da vidim da je Jovan rođen u jednoj patrijahalnoj porodici gde tri generacije žive zajedno pod istim krovom, rade i pomažu jedni drugima“-naveo je ovom prilikom gradonačelnik poželevši Jovanu da bude zdrav, srećan, uspešan i dugovečan.

Gradonačelnik je podsetio da Grad Užice godinama unazad pruža podršku rađanju novih Užičana i povećanju nataliteta, a od prošle godine dodatno podržava i rađanje trećeg deteta.

Majka Danijela i otac Ivan istakli su da su veoma ponosni na svoju decu i da im je Jovan najlepši poklon za novu godinu. Sestra Neda je rekla da je srećna što je dobila još jednog brata, kome je ona dala ime Jovan i da voli da pomaže mami oko bebe.

Deda Marinko je, kako kaže, najponosniji i najsrećniji deda na svetu i poželeo da ima još unučića.

Baka Rada je navodeći da i ona sa svojim mužem ima troje dece, koju su podgajili da budu dobri ljudi i da pošteno rade svoj posao, istakla da je veoma ponosna na njih, kao i na svoje unučiće i da treba deca da se rađaju kad su, kako navodi, „tako dobri i slatki“.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *