Popisati Đilasovu imovinu i račune

“Jedno od najvažnijih pitanja danas je da se što veći broj građana vakciniše protiv korona virusa.

Moramo se izboriti sa korona virusom. Naš narod je u svojoj istoriji u više navrata složno uspevao da izađe iz raznih nevolja i ratova.

Naši preci su preživeli brojne ratove, krize i bombardovanja. Danas je bitno da se što pre svi vakcinišemo, kako bi i sačuvali zdravlje svojih bližnjih i svih nas i kako bi država mogla normalno da funkcioniše i da se razvija”, rekao je na sednici Skupštine Srbije narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić, koji je podržao amandmane na Predlog zakona o izmenama Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2021. godine, koji se tiču pomeranja popisa za oktobar 2022. godine.


On je istakao da je sada najvažnije zdravlje građana i da je Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem jedna od najorganizovanijih i najboljih država na svetu kada je u pitanju borba protiv korona virusa.


“Bolje smo kao država reagovali od mnogih velesila i daleko većih i jačih država. Srbija je mala država, ali za nas koji je čuvamo u našim srcima je velika i jedina otadžbina koju imamo. A kada smo kod popisa stanovništva, trebalo bi popisati sve račune i imovinu Dragana Đilasa i njegovih saradnika u zemlji i inostranstvu”, zaključio je Mrdić.

/INFO24/Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet