Ponovo kreće nagradna igra Uzmi račun i pobedi

U cilju suzbijanja sive ekonomije, država ponovo pokreće veliku nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, a u novom ciklusu važiće računi od 1. septembra.

Građani, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi protiv sive ekonomije, slaće besplatno poštom 10 fiskalnih isečaka, vrednih minimum 100 dinara, prenose “Večernje novosti”.

Građani će, sakupljajući fiskalne račune moći, uz malo sreće, da postanu vlasnici još vrednijih nagrada nego prošli put – automobila “fijat 500L”, stana u naselju Zemunske kapije ili pak luksuznog stana u Beogradu na vodi.

Učesnici u nagradnoj igri neće plaćati poštansku uslugu prilikom slanja koverti. Biće, kao i prošli put, dva kruga, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom. Pravila su ista. Koverta treba da ima 10 fiskalnih računa, a svaki račun mora biti na minimum 100 dinara, pišu “Novosti”.

Prvi krug će se završiti do Nove godine, a pravo učešća imaće sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije.

Pravo na učešće neće imati lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

Nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” najavio je ministar finansija Siniša Mali.

Prvi put je bila organizovana u martu 2017. s nagradnim fondom vrednim 135 miliona dinara.

Drugi ciklus organizovan je početkom 2018, imao je dva kruga sa po četiri izvlačenja, a u igri je učestvovao čak 41 odsto građana, koji su poslali 11 miliona koverata.

U ovom ciklusu podeljena je 291 nagrada ukupne vrednosti 257 miliona dinara, podsećaju “Novosti”.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *