Polufinale za Miss Srbije na Saboru violine u Pranjanima

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac danas je organizovao sastanak Andijanom Savić, našom sugrađankom , aktuelnom misicom Srbije, koja će našu zemlju predstavljati na izboru za mis sveta, koji će biti održan na Tajlandu. Ovom  prilikom je sa predstavnicima Miss Yu kompanije dogovoreno da se polufinale izbora za Miss Srbije ove godine održi u okviru Sabora violinasta u Pranjanima.

U oktobru prošle godine Andrijana Savić je ponela laskavu titulu Miss Srbije 2019. Iako već 4 godine živi u Beogradu, sa ponosom govori da je iz Gornjeg Milanovca, u kome kako kaže žive dobri i kulturni ljudi i zahvaljujući sredini iz koje dolazi, u sebi nosi takve kvalitete.

-Kada se govori o izboru najčešći stav je da je dovoljno da devojka bude lepa – kaže  Andrijana ali ističe   da je osim lepote, potrebno mnogo raditi na sebi kako bi se izašlo na megdan devojkama iz svoje zemlje ali i iz celog sveta. Saradnju sa drugih 20 takmičarki, među kojima je izabrana za najlepšu ocenjuje kao odličnu. – Kada sam proglašena za najlepšu nisam ostila ni trunku zavisti od rugih devojaka, već sam imala osećaj kao da sam povela svoje najbolje drugarice da me podrže – kaže  Andrijana.

Ovogodišnji Sabor violine u Pranjanima koji će biti održan od 14-16 avgusta, biće ulepšan sa petnaestak najlepših devojaka Srbije koje će učestvovati na polufinalu izbora za Miss Srbije 2020. godine.

-Veoma sam ponosan što je jedna mlada devojka iz Gornjeg Milanovac uspela da dođe na tron Srbije i bude najlepša – kaže Dejan Kovačević i dodaje – svakako želimo da Andrijani pomognemo za odlazak na manifestaciju Mis sveta i da na taj način promovišemo našu opštinu. Postoji plan da se u okviru Sabora violinista Srbije napravi polufinalno takmičenje za Miss Srbije koje će omogućiti da  se i devojke iz ovog kraja takmiče i da direktno budu plasirane za Mis Srbije. Naravno to povlači benefite, kao što je besplatno školovanje koje ima omogućuje Miss YU agencija. Mi ćemo se truditi zajedno sa Andrijanom da promovišemo lepote Gornjeg Milanovca i  da na taj način povežemo titulu Mis Srbije sa opštinom iz koje ona potiče, ali i da vršimo turističku promociju Milanovca tako da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo – zaključio je Kovačević

Inače, Andrijanu do kraja godine čeka naporan rad, koji se svakodnevno prati a ogleda se kroz humaitarne aktivnosti, učešće u zaštiti ekologije ali i nastavak školovanja, za koje je dobila stipendiju kao aktuelna Miss Srbije. Takmičenje za Mis sveta biće održano na Tajlandu, u decembru ove godine.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *