Pojedini potrošači sutra bez vode

Zbog prevezivanja novopoloženog cevovoda na vodovodnoj mreži, u petak, 28. maja, od 9 do 22 sata bez vode će biti potrošači u pojedinim ulicama na teritoriji opštine Zemun.

U navedenom periodu bez vode će biti Zlatiborska, Karla Soprona, Inženjera Kapusa, Vladimira Nikolića, Vikentija Rakića, Josipa Kujundžića, Đorđa Pantelića, Grmečka, Gorana Kovačića i Ulica dr Nedeljka Ercegovca, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, zbog radova „EDB Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, od 9 do 19 sati povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naseljima: Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Meljak, Baćevac, Šiljakovac, Vranić i Boždarevac, kao i u Ulici 1. maja u Velikoj Moštanici.

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *