Podrška Vladi Srbije

Pred nama je formiranje nove Vlade Srbije. Zahvaljujući izbornom rezultatu na parlamentarnim izborima liste Aleksandar Vučić – Za našu decu (188 od 250 mandata) Srpska napredna stranka zajedno sa svojim koalicionim partnerima formiraće novi sastav Vlade Srbije.

Zahvaljujući odličnoj politici predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića i njegovih najbližih saradnika poslednjih godina, ponovo ćemo dobiti Vladu Srbije koja će našu državu nastaviti da vodi u sigurnu i bolju budućnost za našu decu.

Kako je najavio predsednik Vučić ova Vlada imaće šest prioriteta

  • Prvi i osnovni prioritet nove Vlade Srbije biće očuvanje zdravlja naših građana uz borbu protiv korona virusa i borbu za jačanje zdravstvenog sistema naše države.
  • Drugi prioritet je borba za interese našeg naroda i očuvanje vitalnih interesa Republike Srbije na Kosovu i Metohiji.
  • Treći prioritet je borba protiv mafije. Svedoci smo da se rat kriminalnih klanova iz drugih republika prelio i na teritoriju Srbije. Borba protiv kriminala i korupcije, to jest protiv mafije biće odlučna i beskomprimsna i svi državni organi i sva ministatstva sile će se tome posvetiti. Niko nije jači od države.
  • Četvrti prioritet buduće vlade je očuvanje nezavisnosti i samostalnog odlučivanja Republike Srbije, odnosno samostalno vođenje politike i očuvanje neutralnosti.
  • Peti prioritet je ubrzanje reformi, posebno u oblasti vladavine prava, a šesti prioritet je ekonomsko osnaživanje naše države.

U svakom trenutku mi koji se bavimo politikom i koji se nalazimo na različitim funkcijama u Srpskoj naprednoj stranci moramo biti svesni činjenice da je ubedljivo najzaslužniji za izborni rezultat upravo predsednik naše stranke Aleksandar Vučić.

Zbog toga mi nisu jasni svi oni kojima nije jasan sastav ili prioriteti nove Vlade. Ako je Vučić najzaslužniji za rezultat i uspešno vodi našu državu i našu stranku onda ima pravo da u ime stranke predloži i premijera i druge članove Vlade Srbije, koji će te pozicije zauzimati na predlog SNS. Ne znam šta tu nije jasno. Pritom je i Predsedništvo stranke potvrdilo sve kadrovske predloge.

Oni koji se najviše bune ne znam da li bi na svoje ime osvojili nekoliko stotina glasova na izborima a svi dobro znamo koliki rejting i ugled ima predsednik Vučić.

Prema tome, hvala našem predsedniku Vučiću što nas uspešno vodi i našu državu i našu stranku. Hvala mu što je naša stranka u službi državnih i nacionalnih interesa. Kod nas u stranci svi imaju pravo na svoje mišljenje i to nije sporno, ali mislim da je sada i predsedniku Vučiću i Vladi Srbije potrebna potpuna i bezrezervna podrška svih nas kako iz SNS tako i iz naše koalicije.

Budućoj i aktuelnoj premijerki Ani Brnabić, kao i svim članovima Vlade Srbije želim svu sreću u radu i da rade u interesu države i naroda poštujući Ustav i zakone naše države. Hvala i dosadašnjim članovima Vlade Srbije na svemu dobrom što su uradili za našu državu i narod.

Idemo dalje u nove borbe za državne i nacionalne interese.

Apsolutno podržavam i sastav buduće Vlade Srbije i programske ciljeve i prioritete. Verujem našem predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim najbližim saradnicima.

Verujem i znam da je Aleksandar Vučić i ovaj put napravio dobar izbor i da će Ana Brnabić odlično voditi novu Vladu Srbije.

Verujem i siguran sam da će predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije nastaviti da uspešno vode našu državu i narod u bolju budućnost!

Živeo predsednik Aleksandar Vučić!

Živela Srbija!

INFO 24 / Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet