Podrška projektima na lokalu za bolje usluge građanima

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić obišao je danas radove na dogradnji i rekonstrukciji Doma kulture u Mirosaljcima, a taj projekat je Ministarstvo podržalo iz Fonda za lokal.

“Drago mi je što smo podržali ovaj projekat dogradnje i rekonstrukcije Doma kulture sa 16 miliona dinara iz Fonda za lokal, a naš cilj je da unapredimo kvalitet života stanovnika naselja Mirosaljci”, rekao je ministar Ružić tokom obilaska.

Ružić je obišao i Jedinstveno upravno mesto u Lazarevcu, koje je prvo takvo u Srbiji koje je otvoreno uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

“Prošle godine u septembru u Lazarevcu smo otvorili prvo Jedinstveno upravno mesto, za koje je Ministarstvo izdvojilo 8,65 miliona dinara, tako da građani Lazarevca sada mogu da jednom mestu da završe sve poslove sa upravom, bez obilaska nekoliko institucija”, rekao je Ružić i ocenio da je zadovoljan radom JUM-a.

Ružić se sastao i sa opštinskim rukovodstvom, sa kojim je razgovarao o radu te gradske opštine i projektima koje je podržalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *