Podrška lekarima od radnika komunalnih preduzeća

Sa beogradskog trga Slavija večeras oko 19.30 zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća, koji su tu došli svojim radnim mašinama, u znak podrške lekarima i medicinskim sestrama u borbi protiv virusa korona.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da se više od 1.000 radnika beogradskih komunalnih preduzeća nalazi svakodnevno na ulicama, a da su na ovaj način želeli da iskažu svoju podršku zdravstvenim radnicima koji se bore za živote ljudi.

Iz svih preduzeća došao je po jedan kamion, tu su i „Zelenilo”, „Toplane”, „Čistoća”, „Vodovod i kanalizacija”, „Parking servis”, Komunalna milicija, i svi zajedno smo želeli da pola sada pre nego što građani Beograda i Srbije, kao i svaki dan, daju podršku lekarima i sestrama, na svega 400 metara od Infektivne klinike gde se vodi najveća borba, to uradimo i mi – rekao je Vesić.

Ovim aplauzom podrške lekarima i sestrama, radnici su pokazali da su i oni naši heroji, i da oni rade bi Beograd funkcionisao, da bi lekari mogli da se bore za živote ljudi.

Ovo je znak podrške naših zaposlenih onima koji se bore da bi pobedili epidemiju korona virusa. Hvala im u ime svih radnika komunalnih preduzeća – istakao je Vesić, a preneo Tanjug.

INFO 24 / Beoinfo / Tanjug / Foto: republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *