Podrška Aleksandru Vučiću

Postoje trenuci kada ceo naš narod i država moraju biti jedinstveni u borbi za državne i nacionalne interese. Sada je taj trenutak. Sada je trenutak da svi zajedno damo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese.

Vreme je da svi oni koji su i politički protivnici Srpske napredne stranke, koju uspešno vodi Vučić, daju punu podršku predsedniku Srbije.

Ovo sada što se dešava nema veze ko je za koju političku stranku. Sada je u pitanju velika borba za Srbiju.

Izbori u Srbiji su završeni ubedljivom pobedom liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i jasno je da će SNS formirati vlast ne samo na nivou republike, nego i u pokrajini i gotovo svim lokalnim samoupravama. Ali ono što je sada važno je da cela Srbija stane uz svog predsednika.

Svako ko zaista i istinski želi dobro Srbiji treba da shvati da predsednik Vučić iz godine u godinu daje sve od sebe za dobro cele Srbije i srpskog naroda i svih građana naše države. Uspešni rezultati govore više od reči.

Danas je dan kada su učenici osnovnih i srednjih škola krenuli u novu školsku godinu. Želim im ovom prilikom svima srećan polazak u školu. Kako đacima, tako i profesorima i zaposlenima u školama. Neka je srećan deci i polazak u vrtić.

Kada govorimo o podršci predsedniku Vučiću, trebamo uvek da imamo u vidu i uspešne rezultate koje je aktuelna vlast napravila i u oblasti ekonomije, spoljne politike, infrastrukture, policije, vojske, saobraćaja, građevine, pravosuđa, prosvete, sporta, kulture… a naročito kada je reč o našoj deci i budućnosti najmlađih. Dok su nekada mnogi državni i lokalni funkcioneri otimali od građana i novac i njihovu budućnost, sada vlast u Srbiji brine o deci, grade se škole i vrtići i ulaže se u obrazovanje i u budućnost građana. Naročito najmlađih.

Sada bi trebalo da se smire i kritičari i svi oni što vole da kritikuju kritike radi i da bi bili u centru pažnje. Naravno, poseban problem Srbiji i našem narodu prave svi oni koji su kriminalci i kojima ne odgovara uređena i jaka Srbija. Takvi su spremni da prave paktove i sa pojedinim opozicionim političarima, regionalnim i pojedinim zapadnim političarima, stranim agentima i onim tajkunima koji su isto kriminalci a predstavljaju se kao političari ili biznismeni.

Njima je narod rekao NE na izborima. Isti narod je rekao ubedljivo DA politici predsednika Vučića.

Sada pred Vučićev put u Vašington i Brisel, svi treba da damo podršku i dodatnu energiju našem predsedniku, kako bi sa još čvršćim stavovima putovao u sedišta SAD i EU gde se bori za državne i nacionalne interese.

Prema tome, dragi građani Srbije, dragi srpske narode gde se god nalazio, podržimo svi zajedno našeg predsednika Aleksandra Vučića!

Živela Srbija!

Živeo Aleksandar Vučić!

INFO 24 / Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *