Počinje nova sezona u Dečjem kulturnom centru

Nova sezona upisa na umetničke studije, kao i u ateljee Dečjeg kulturnog centra Beograda počinje danas, najavljeno je iz ove ustanove.

Kako se navodi, za decu uzrasta od tri do 18 godina biće otvoreni Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Radionica stripa i karikature, Muzička igraonica, Hor DKCB-a, Škola pevanja „Nađi svoju zvezdu”, Škola klavira i solo pevanja, Studio kulture govora i glume, Belgrade English Language Theatre, Gluma pred kamerom za tinejdžere 15+, Baletski studio, Baletska igraonica, Sportić i Kreativno zabavište.

Časovi će se održavati po određenom rasporedu i uz poštovanje svih mera zaštite protiv kovida-19. Roditelj može ispratiti svoje dete do ulaza DKCB-a, gde će ga preuzeti umetnički pedagog i sprovesti do mesta na kom se čas realizuje. Deca moraju imati sa sobom zaštitne maske i održavati međusobno rastojanje od najmanje jedan i po metar. Osoblje Dečjeg kulturnog centra izmeriće temperaturu beskontaktnim toplomerom svakom učesniku programa.

Aktivnosti koje se organizuju u Dečjem kulturnom centru Beograda pružaju deci i mladima mogućnost da razvijaju maštu, pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat, kao i da se iskažu u najrazličitijim vrstama umetnosti.

Informacije o radu studija, ateljea i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 3242-011 ili 3242-012, putem imejla: info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograda, Takovska 8.

Detaljnije o programima DKCB-a može se naći na sajtu www.dkcb.rs.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *