Počela letnja sezona na Torniku

Letnji zabavni sadržaji na planinskom centru Tornik otvoreni su danas.  Zvanično, ovogodišnju sezonu na Torniku otvorili su direktor JP Skijališta Srbije – Dejan Ćika i direktor ski-centra Tornik,  Branko Blagojević. Tom prilikom uz otvaranje letnjih sadržaja na najvišem vrhu zlatne planine, direktor TO Zlatibor,  Vladimir Živanović, najavio je početak letnje sezone na Zlatiboru za 1. jul.

Tradicionalno, prvog dana otvaranja korišćenje svih sadržaja je bilo besplatno, i uprkos kišovitom vremenu posećenost ovog planinskog centra bila je velika, a tokom letnje sezone sadržaji će raditi svakog dana od 11.00 do 17.30 časova.

Pored panoramske šestosedne žičare i boba na šinama, svim posetiocima Tornika na raspolaganju će biti avantura park, zip line, tjubing staza za letnje sankanje.  Na Torniku je ljubiteljima planine dostupan multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, kao i veštačku stenu za penjanje, a planinski centar ima teretanu na otvorenom kao i dečije igralište.

Posebna pogodnost za posetioce biće električni bicikl, e – bike, koji će biti dostupan za iznajmljivanje. Posebne staze za mountin bike i mountin cart i ovog leta očekuju ljubitelje adrenalina u planinskom centru.

Za INFO 24, Nada Dželebdžić / Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *