Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave

          Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave započelo je danas javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.

          Ministarstvo poziva predstavnike državnih organa, organa autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave, sve građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

          U okviru javne rasprave biće organizovana i dva okrugla stola na kojima će biti predstavljen Nacrt zakona, i to 17. avgusta u Beogradu i 25. avgusta u Novom Sadu.

          Po okončanju javne rasprave, Ministarstvo će analizirati sve sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će biti objavljen na sajtu Ministarstva i Portalu eUprave.

          Javna rasprava traje od 6. do 27. avgusta 2021. godine.           Dokumenta u vezi za Nacrtom zakona, kao i informacije o okruglim stolovima u okviru javne rasprave, objavljeni su na sajtu Ministarstva, kao i na Portalu eUprave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *