Pobedom Vojvodine NS seme završen odbojkaški turnir „Memorijal velikana“

U organizaciji Odbojkaškog kluba „Vojvodina“, od 3. do 5. septembra održan je 10. seniorski turnir posvećen legendama odbojke Žarku Petroviću i Radovanu Dabiću, pod nazivom „Memorijal velikana“. Zbog epidemiološke situacije, bez prisustva publike u maloj sali SPC „Vojvodina“ nadmetali su se klubovi Ribnica iz Kraljeva, Radnički iz Kragujevca, Niš i domaćin Vojvodina NS seme.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je završnoj utakmici između Vojvodine NS seme i Radničkog. Posle utakmice upriličena je ceremonija zatvaranja i dodela priznanja najboljoj ekipi i najboljem igraču turnira.

Memorijal Velikana Vojvodina NS Seme vs RaDNIČKI (Kg) / Foto: Filip Bakić

Odbojkaški klub Vojvodina iznedrio je mnoge legende, a među najvećima su Žarko Petrović i Radovan Dabić. Veoma mi je drago što se uoči svake sezone, njima u čast organizuje ovaj turnir. To je najbolji način da ih se setimo i da im se zahvalimo za sve što su učinili, kako za svoj klub, tako i za Novi Sad – rekao je Ognjen Cvjetićanin.

Prema rečima organizatora, činjenica da na ovogodišnjem turniru, zbog epidemiološke situacije, po prvi put nisu učestvovale ekipe iz inostranstva, nije uticala na kvalitet turnira budući da su na njemu, osim domaćina Vojvodine, aktuelnog srpskog šampiona, učestvovale i domaće ekipe koje u novoj sezoni pretenduju na visok plasman.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *