Pobednički niz odbojkašica Srema nastavio se i u Superligi

Gradonačelnica Sremske Mitrovice prisustvovala je treningu ŽOK “Srem”, koji su se svojim dobrim igrama plasirali u najviši rang takmičenja, u Super ligu Srbije i nastavili pobednički niz. U ime Grada gradonačelnica im je poklonila odbojkašku mrežu koja im je bila najpotrebnija. Grad će i dalje nastaviiti da podržava i ulaže ne samo u odbojku već i u druge sportske klubove na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Iako su novajlije u najvišem rangu takmičenja ŽOK “Srem” ima dobar tim i spremni su da postignu najbolje rezultate u narednim utkmicama, istakla je kapiten ovog kluba.

Predsednik ŽOK “Srem” je izjavio da su se prošle godine izborili ubedljivo za povratak u Super ligu Srbije, a naredne utakmice dočekuju spremni i nadaju se samo pobedama, s obzirom da već dve godine nisu poražene na svom terenu.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice je u ime Grada pružila svu podršku mladim Sremicama, i da uvek mogu da računaju na pomoć Grada. Takođe, gradonačelnica im je uručila kao poklon odbojkašku mrežu koja im je najpotrebnija.

Od 2012. godine ŽOK “Srem” funkiconiše kao gradski odbojkaški klub. Tokom svog postojanja iznedrio je mnoge poznate i uspešne sportiskinje, koje su svoju karijeru uspešno nastavile u inostranstvu.

INFO 24 / Tanjug / Foto: gzoksrem.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *