Petrović: Marko Bastać lažima obmanjuje javnost

Najbliži saradnik Dragana Đilasa, Marko kesa Bastać, još jednom je pokušao lažima da obmane javnost.

Ako si pošten i ako si čist, a nisi, što niste prihvatili ti i tvoja družina da idete na poligraf, pa da svi vidimo koliko ti je poštenje. To što ste reketirali i uzimali desetine hiljada evra od investitora da bi im završili građevinsku dozvolu, to je čist kriminal i za to ćete svi odgovarati.

Pored toga što ste opljačkali i zadužili SRPC “Milan Gale Muškatirović” za milion evra, pored toga što ste uništavali privatnu svojinu, lomili građevinske znakove, pretili i maltretirali vredne i poštene radnike, tvoja bahatost i ludilo je išlo do te mere da si svog kuma tukao, vezivao i stavljao mu kesu na glavu zbog jedne koverte.

To je tvoja i Đilasova politika. To je poruka svima šta bi im se desilo kad bi se Đilasovci opet dočepali vlasti. Kako za sve ovo, tako i za ono što si radio u opštini Stari grad moraćeš da odgovaraš.

Nikada nećemo dozvoliti da kriminalci i lopovi poput Dragana Đilasa i tebe unište sve što su stvarali Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, jer će pristojna i moderna Srbija uvek pobediti.

Luka Petrović

član Predsedništva Srpske napredne stranke

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *